Ons Team

De directie van Van Esch Belastingadviseurs wordt gevormd door:

Jos van Esch, oprichter, naamgever en partner van Van Esch Belastingadviseurs. Hij heeft sinds 1978 veel ervaring opgedaan als adviseur bij zowel grotere als kleinere kantoren. Daarna heeft hij zich op 1 januari 1988 zelfstandig gevestigd. Jos is door zijn jarenlange ervaring een allround adviseur en financieel deskundige.

Hans Stans is sinds 1 april 1993 partner van Van Esch Belastingadviseurs. Hij heeft sinds 1979 veel ervaring opgedaan als adviseur bij zowel grote (big four) als kleinere kantoren. Hans is door zijn jarenlange ervaring een allround adviseur en financieel deskundige.

Beide partners vullen elkaar goed aan, omdat ze ervaring hebben op verschillende gebieden. Samen staan ze voor vaktechnische kwaliteit waarbij de cliënt als mens altijd centraal staat.

Medewerkers:

Rudolf van Esch, zoon van.. en beoogd opvolger. Inmiddels heeft Rudolf zijn sporen verdient bij een middelgroot accountantskantoor. Na zijn aantreden bij Van Esch Belastingadviseurs heeft hij zich met name in het fiscale verder ontwikkeld. Binnen een tijdsbestek van een paar jaar zal hij toetreden tot de directie.

 

Judi Krook is als office manager reeds meer dan 10 jaar het vertrouwde gezicht van Van Esch Belastingadviseurs. Met haar ruime ervaring op het gebied van administraties is zij in staat cliënten goed te begeleiden bij het opzetten en onderhouden van een deugdelijke administratie.